diumenge, 12 de juliol de 2009

ELS CAMPAMENTS VAN ENDAVANT!

Hola a tots, pares i mares!

Els campaments continuen endavant amb molta empenta i ganes per part de tothom. Aquests dies han estat molt intensos, i ho seran encara més ja que el bon temps ens està acompanyant i sembla que durarà uns quants dies més.

Durant aquests dies els nens han pogut gaudir i participar de moltes activitats: hem fet les Olimpíades amb molts esports diferents. Ahir vam fer el dia dels Tocanassos (és un dia on tot funciona amb diners impresos pel banc de Gandòfia, tal com si fos el món real). Aquest dia ha estat molt interessant ja que hem hagut de muntar els nostres negocis per poder pagar els àpats. També alguns de nosaltres participàvem en una ONGandòfia i hem pogut reflexionar sobre la importància dels diners al nostre dia a dia i el bon ús que en podem fer.

Avui hem fet la remuntada al riu i hem arribat a una zona on hi havia tobogans naturals. Ens hem pogut banyar en gorgs i hem caminat una bona estona junts.

Però el més important d'avui ha estat l'arribada de la tanda de Petits. Ens hem trobat al poble i d'allà han anat caminant fins al campament. Aquesta tarda ells mateixos han estat capaços de montar la seva tenda amb l'ajut de les seves monitores.

Demà és un dia especial per a Júniors perquè marxen de ruta. Aquesta tarda ja s'han estat preparant a consciència. Els hi desitgem molta sort!!!


una abraçada molt forta a tots! Fins aviat!

3 comentaris:

Margarita ha dit...

Hola a todos!

Soy la madre de Clara, Mireia y Albert. Ayer subimos a Maçanet a dejar al pequeño y hacía un día precioso, con un sol radiante. El lugar es precioso y los pequeños iban encantados de la vida. Los monitores me comentaron que les llovió una noche pero cuando ya estaban en tiendas. El resto del día estaba un poco tapado y eso hacía que no tuviesen demasiado calor.

Margarita

Sònia ha dit...

Hola!

Som en Xavi i Sònia, pares d'en Pol, volem fer arribar el nostre agraïment a tot l'equip de monitors de l'esplai per la seva professionalitat, paciència i ànims!! Esperem que el nostre fill trobi en tots vosaltres un exemple a seguir!!!
Irene, moltes gràcies, has sabut guanyar-te l'afecte tant d'en Pol com el nostre!!
Que us vagi tot molt bé a tots!!

antonia ha dit...

Hola,
sóc la mare de la Marta Jaumà. Ens n'alegrem que les coses us vagin tant i tant bé i que el temps us acompanyi.Ens agrada rebre notícies vostres!!
Us agraim la vostra generositat dedicant tot aquest temps als nanos.
Una abraçada per a tothom

Ma. Antònia

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17