diumenge, 21 de març de 2010

Paintball

Ahir dissabte la tanda de Júniors vam anar a jugar a Paintball!!!!


Va ser una activitat molt divertida muntada pels propis júniors que serà difícil d'oblidar!!! (sobretot perquè ens ha quedat algun que altre morat que prova la nostra audàcia com a jugadors!!! =) )

Les monitores vam intentar estar al nivell dels nens, però val a dir que ho va ser molt difícil! Amb tot, l'activitat, el viatge, l'hora de dinar i els riures que sempre ens acompanyen van fer de l'activitat d'ahir un molt bon record de la tanda! =)

Si teniu ganes de veure la fila que fèiem amagats entre el bosc a la recerca de la millor estratègia per defensar el nostre equip, hi ha les fotos penjades al Picassa de l'esplai.

Aprofitem també el blog per desitjar-vos molt bona Setmana Santa des de la nostra tanda!!!

1 comentari:

Marc ha dit...

Uala!!!!! Quina activitat més xula!!!! M'hagués encantat venir... tot i que llavors la victòria del meu equip hagués estat massa fàcil ;)
Ja veig Júniors que esteu pujant molt el nivell i que muntant activitats cada vegada més complexes esteu demostrant amb força la vostra vàlua per ser monitors d'aquí ben poc.
Aquí a París trobo molt a faltar l'esplai, les sortides trimestrals i els dissabtes amb Júniors. Fa ben poc he entrat als escoltes de França com a capità de tropa dels llobatons (una manera adornada de dir "monitor de mitjans"). Hi estic aprenent moltes coses i sobretot molta disciplina que podrem aplicar amb Júniors: prepareu-vos!!! '*Jajajajaja*&%!!! (véase risa diabólica).

Encara no sé del cert si podré venir de campaments, però faré tot el possible, en tinc moltes ganes!!

Seguiu endavant amb força Júniors!!! Una abraçada per tots!

JUNIORS POWER!!!

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17