dijous, 16 de juliol de 2009

AVUI ARRIBEM DE RUTES!

Hola mares i pares!

Aquests dies han estat molt plens de sorpreses i novetats al campament.

Tal com us vam dir a l'anterior missatge del blog, els Júniors van marxar de ruta a fer un tros de la ruta del GR-92, a la Costa Brava, des de Llançà fins a Roses. Els va anar molt bé! Ahir els vam deixar a Albanyà on durant el dia d'avui faran pel seu compte i en tres grups diferenciats la supervivència. De moment els està anant molt bé i van avançant a molt bon ritme.

Els Grans també van marxar l'endemà i van fer un bon tros de camí. Aquella nit ens va ploure força a tots, però tan els que estàvem al campament com els que estaven de ruta vam estar a cobert i no ens vam mullar gaire.

Els Mitjans també estan en camí. Van sortir ahir molt animats cap a l'ermita de Sant Esteve de Llops, a prop del pantà de Boadella. Avui tornaran al campament, com tota la resta de tandes.

Els Petits han sortit avui mateix a fer una petita excursió cap al poble de Maçanet i a passar la tarda a la piscina.

Tal com vam dir, ens va ploure força al campament durant la nit, malgrat durant la resta de dies ha fet un molt bon temps. Per un tema de logística amb la propietària hem hagut de reorganitzar el campament, però això no ha suposat cap entrebanc en la mecànica del campament i de les rutes.

Novament comentem que totes les tandes tornen avui de les seves respectives rutes i esperem que ens puguem explicar totes les experiències de les diferents tandes sobre les seves aventures.

Una forta abraçada!!

3 comentaris:

Margarita Anglada ha dit...

Hola!

Moltes gràcies per les notícies! Ara que, l'any que ve em penso que haureu de fer una tanda de pares i mares, perquè ens estan entrant unes ganes d'apuntar-nos...

Si us plau, feliciteu la Clara de part nostra! Ens veiem dissabte!

Margarita Anglada
Mare de Mireia, Albert i Clara

Unknown ha dit...

... los pajaros están en el nido ...

Los monitores nos han informado que todos los grupos han regresado bien de sus rutas.

¡Hasta el sabado!

Guido

antonia ha dit...

Uff! Avui algunes mares podran dormir. Esta bé, esta bé: i paares tambéee.

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17