dimarts, 13 de juliol de 2010

Noticies del campament

Hola familia!!!

Com esteu? Nosaltres per fi podem enviar-vos noticies des del blog (tot i que ja hem anat parlant amb pares responsables i ens consta que aneu sabent de nosaltres).

Tenim les tandes desperdigades pel món. Fa quatre dies que Júniors estan de ruta, tres grans, mitjans dos dies i petits han sortit aquest matí.
D'aquí una estona ens retrobarem tots al campament.

Les rutes han estat una passada. JÚNIORS van marxar amb molt de ritme, i el primer dia van fer 23 km!!!! això és, dos dies de ruta condensats en un. Van sortir de Borredà, van pujar fins a Castell de l'Areny, van fer el costós camí fins al cim de Sant Romà de la Clusa, i en qüestió d'un parell d'hores i perseguits per una amenaçant tempesta, van fer 10 kilòmetres fins a Vilada. Allà hi van passar el segon dia de ruta; i ahir van començar la supervivència. Les monitores els van anar a veure per la nit i tot havia anat de meravella, ben alimentats i en un lloc segur per dormir. Avui ens explicaran les seves aventures, que ens sembla que no són poques.


GRANS van marxar diumenge ben d'hora de matí. Van arribar a Borredà ben molls, ja que una tempesta de pluja i granis els va caure a sobre. Però realment, són tots uns aventurers i estan tots sans i estalvis. Dilluns van aprofitar per tornar al gorg del Salt de fa dos anys mentres esperaven que les seves botes se sequessin, moment que va aprofitar intendència per anar a veure que tot anava bé. Ahir per la nit van parar a dormir a La Quart, un lloc preciós entre les muntanyes on uns veins els van deixar dormir prop una casa enmig dels camps.

MITJANS van marxar ahir matí, amb una ruta molt planificada i pensada. Però com tota bona aventura, necessita un bon començament i aquest va ser perdre's per la muntanya. Després de fer servir l'enginy i el bon humor de tota la tanda, van recuperar el camí cap a mitja tarda, arribant així a Matamala. Allà van poder descansar i es van quedar a dormir, per recuperar les forces que tota aventura requereix. Avui fan el camí de Matamala al terreny, i aprofitaran per banyar-se a qualsevol gorg que trobin.

La nostra tanda més menuda, PETITS, ha marxat aquest matí acompanyada de dos grans que els fan d'escortes, per fer una remuntada al riu que passa vora el terreny. Ben carregats de crema solar i cantimplora, els hem vist marxar xino xano pel camí del campament. Tot i la seva gran adaptació al terreny, es morien per mostrar públicament la seva valentia en aquesta ruta que segur els portarà a viure moltes anècdotes.

Monitors i intendència estem tots molt bé, una mica més cansats i bruts que fa una setmana, i amb el dipòsit de benzina més buit, però molt contents de com estan funcionant les coses. Les tandes estan fent molta pinya entre elles i amb les demés, i es respira un aire de germanor al terreny que ha fet que aquests dies de ruta ens sentim molt enyorats.

Actualitzarem tan aviat com ens sigui possible, però quedeu-vos tranquils que tot rutlla de meravella. Ens veiem en persona el dia 18!! =)=)

Una abraçada molt esplaiera!!!


L'equip de monis (STAFF)

4 comentaris:

Margarita ha dit...

Hola monis!

Moltíssimes gràcies per les notícies. Ens veiem el dia 18!

antonia ha dit...

Hola a tots!!
Gràcies per les ansiades notícies. Aquí molta calor. Fins diumenge

Jaumà's

olga ha dit...

Hola a tothom,

Ens alegrem molt de que tot vagi bè.
Ens veiem el cap de setmana.
Una abraçada a tots

Margarita ha dit...

Hola!

Ahir vam tornar dels campaments i volíem donar-vos les gràcies perquè, com sempre, els nens han tornat feliços i contents.

Moltes gràcies!

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17