dijous, 6 de març de 2008

Engegant motors... CAMPAMENTS 2008!

Estimades families.... ja hem engegat els motors per marxar aquest estiu de CAMPAMENTS!!!

Com cada any, l'esplai marxa 15 dies a l'estiu per tal de passar uns dies tots junts, gaudint de la natura i els amics i, com no, de les mil activitats que tenim preparades!! No us ho podeu perdre!

Aquest dissabte obrirem ja inscripcions per tal que us pogueu apuntar amb tranquilitat i amb temps suficient per que pogueu planificar-vos-ho!
Per anar fent boca, aquí us donem una mica d'informació sobre els campaments d'aquest any 2008 que prometen!!!


  • Aquest estiu anirem al terreny Camp Gran la Ribera, prop de Borredà, a la Comarca del Berguedà.


  • Les dates!! (molt important, marqueu-vos-ho bé a les agendes): del 14 al 27 de Juliol!

  • Les edats que portarem són com les tandes normals, és a dir: Petits (5 a 7 anys), mitjans (3r i 4t de primària), Grans (5è, 6è de primària i 1r d'ESO) i Júniors (2n, 3r i 4t d'ESO).

  • Atenció!!!! Petits vindran només la segona setmana (del 21 al 27 de juliol) per tal que 15 dies no se'ls faci massa feixuc!

  • El preu dels campaments seran: 250€ (nens de l'esplai i, a partir del segon fill 230€) i 310€ (nens de fora de l'esplai i, a partir del segon fill, 290€)

I bé, fins aquí el post d'avui, estigueu atents que anirem renovant informació i fotografies a mida que ens acostem als tan esperats campaments!!!!

Aquí us deixem unes fotos del terrenys d'aquest any pq aneu fent boca...!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,

Acabem de tornar dels campaments i ens ho hem passat molt bé. Allà es pot gaudir de la natura, sobre tot quan vas de ruta, perquè dorms en vívac

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17