dimarts, 18 de maig de 2010

Graellada de l'esplai: un diumenge familiar!!!

Diumenge passat, la pluja ens va donar un respir i vam poder gaudir tots junts de la graellada de l'esplai.

Ens vam trobar a l'ermita de St. Cristòfor de Fogars de Montclús, molt a prop de Sant Celoni. La construcció estava amagada enmig de boscos i muntanyes de somni -fet que va dificultar la localització del lloc per part d'alguns pares...-. Un cop vam arribar, mentre els més agosarats preparaven la carn, les mares es posaven al dia de les últimes novetats i els petits exploradors feien de les seves. Abans de dinar vam començar els escalfaments pel que vindria després: saltar la corda! (pot ser molt més difícil del que un s'imagina, oi que si???)

Havent dinat, vam jugar tots junts a jocs d'esplai. Els que no vau poder venir us vau perdre l'oportunitat de jugar al "pistoler" i al a "bomba" amb els pares i monitors; diversió assegurada!!! I entre rialles i més rialles va anar passant la tarda. Per acabar, vam celebrar la Missa. La veritat és que va ser molt bonica perquè tothom va participar i vam aprendre molt els uns dels altres.

I per acomiadar-nos... què millor que una dansa!? El "torito pinto" va concloure aquest magnífic dia amb música i germanor. No hem de d'oblidar que darrere d'aquesta experiència va haver uns pares responsables que van organitzar-ho tot fins a l'últim detall als quals hem d'estar molt agraïts! Ah! i també gràcies a tots els que vau venir! Esperem poder-nos trobar ben aviat (potser l'últim dia de curs? potser a campaments? no dubteu que n'organitzarem una de grossa!)

5 comentaris:

Margarita ha dit...

Ei Monis! i quan penjareu la foto de la Confirmació? Segur que va quedar xulíssima!

Carme ha dit...

Ja les hem penjat Margarita! (has vist què eficients?)

Margarita ha dit...

Gràcies!
A més d'eficients, sou un sol. Els papis muntarem un club de fans dels monis

Mia ha dit...

jajajaj Club de fans dels monis... =)
Moltes gràcies a tots per aquest cap de setmana, dies com el diumenge són els que ens mostren la sort que tenim de formar part d'una cosa tan bona com és l'esplai! =)

Alessandra ha dit...

JAJAJA
clar que si :)
quin cap de setmana més guai!!!!!!

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17