dilluns, 7 de juny de 2010

Últim dia de curs!


Aquest dissabte, entre rialles, festa i música vam acomiadar el curs a l'esplai.Què podríem dir d'aquesta gran tarda! Encara ressonen les rialles a les nostres orelles... I és que encara que no ho sembli, ens fa molta pena que les activitats dels dissabtes s'acabin fins l'any vinent. Sort dels campaments!

Si pregunteu entre els que van assistir a la gran festa, us podran dir que va estar plena de sorpreses: alguna remullada inesperada, cursa de cançons, teatre... però entre els nois i noies de l'esplai n'hi havia alguns que estaven especialment nerviosos: els júniors. Dissabte passat era l'últim dia de la seva etapa a l'esplai com a nens. L'any vinent comença un nou projecte per a ells però tancar un cicle sempre fa certa nostàlgia. Així, cap al final de l'activitat ens vam reunir i vam celebrar la seva graduació.

A petició de molts, hem penjat el vídeo a continuació que es va projectar perquè el pugueu gaudir!!! (a la barra del costat us el podeu descarregar)Aix... quins grans moments que hem passat a l'esplai... Després de riure una estona a gust vam repartir unes bandes remarcant alguns dels seus aspectes més característics i unes pulseres com a record.


Mirant enrere, no podem més que sentir-nos afortunats d'haver pogut compartir un any més d'experiències plegats. Tan de bo puguem repetir molts i molts anys més.

Ah! però no us assegueu massa que tot seguit arriben els campaments eh???

Fins aviat!

1 comentari:

Margarita ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots i, especialment a les monis dels "graduats". Féu una feina bestial, de debó.

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17