dilluns, 15 de novembre de 2010

Sortida de cap de setmana al país de les Meravelles!


Aquest cap de setmana hem marxat dos dies amb l'esplai. Quan vam baixar de l'autocar, a la casa de colònies, un exèrcit de cartes ens estava esperant per donar-nos la "benvinguda". I és que, segons les ordres de la Reina de Cors, estava prohibit riure, passar-s'ho bé, jugar... només podia haver-hi cares llargues, sinó podien haver-hi terribles conseqüències! Al principi no vam fer gaire cas, com podia ser que no ens prohibissin aquestes coses?

Després vam saber la veritat: al cap d'una estona vam conèixer els Barret Boig, el Gat, el Conill i l'Eruga que ens van demanar ajuda per poder escapar d'aquell país de les "meravelles" on estaven empresonats. Per ajudar-los vam haver de passar unes proves però ens en vam sortir prou bé!
A la tarda, després de les activitats per tandes, vam fer uns tallers relacionats amb el cinc sentits: gust, oída, tacte, olfacte i vista. Vam poder descobrir moltes coses noves que no sabíem. Després de sopar es van tornar a presentar les cartes, més enfadades que mai, i ens vam haver d'amagar per la casa perquè no ens trobessin i ens duguessin a la presó!!! a sobre havien segrestat als monitors i ells tampoc ens podien ajudar! sort que al final tot es va acabar resolent bé!!!

A l'endemà, abans d'anar a dinar, vam celebrar la Missa tots junts. La veritat és que va ser un privilegi poder gaudir-la entre els amics.

Poc ens esperàvem viure tantes emocions en un cap de setmana!!! I és que encara que les cartes no ho volguessin, si que vam poder gaudir del país de les meravelles estant plegats. 

1 comentari:

Alessandra ha dit...

ke wai el lloc !!!!!
jejeje
XD....
:)

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17