dilluns, 23 de maig de 2011

Experiències...

Des d'aquest curs, a Séniors, ens vam engrescar amb un projecte de voluntariat. El que va començar amb una visita mensual, o cada mes i mig, ha acabat convertint-se en el punt fort de la nostra experiència de tanda. I és que l'estona breu però intensa de compartir jocs i tallers amb les àvies de la residència ens deixa tocats per a la resta de la setmana: sentir els consells d'algú que viu amb una única perspectiva, observar els canvis físics i psíquics que comporta l'edat, sentir-les riure, apreciar com s'il·luminen els seus ulls quan fan alguna entremaliadura, talment com uns nens... De tal manera que ja no sabem si som nosaltres que anem a fer voluntariat o són les senyores que ens en fan per a nosaltres. Tan de bo aquesta experiència no quedi només aquí.
 
Oi que no sabeu que Júniors s'ha posat les piles aquest cap de setmana??? Tot sembla apuntar que els espera un final de curs ben mogudet!!! Vinga Júniorrs!!!
Ah! i no podem deixar-nos a Grans, que van assistir a un espectacle d'improvisació (ens podran fer una demostració en breu?) i Petxans, que va estar gravant una sèrie de vídeos que no tenen pèrdua.

El proper dissabte, més aventures!!! No us ho podeu perdre!

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17