divendres, 24 de febrer de 2012

Roquetes (els misteris de l'acció de Déu)

Ahir vam anar alguns monitors a portar a la comunitat de monges de Roquetes tots els aliments que vam recollir durant la campanya.

Hi anàvem amb un esperit de lleugeresa per treure'ns de sobre totes les bosses que des de feia dies ens bloquejaven les sales de l'esplai. Hi anàvem com aquell qui no vol la cosa, com una tasca més de totes les que teníem per fer aquella tarda... Però la rebuda que vam tenir va canviar-ho tot.

Per a que us feu una idea de com vam sentir-nos, cito un correu-e de la Maria Lourdes Viso, que va parlar amb la germana Josepa:

[...] Lo bonito de la historia, es que la hermana me contó que estaba convencida de que ustedes habían sido instrumentos de la Providencia Divina y que le habían confirmado que Dios estaba contento con la labor de entregar alimentos a los pobres. El caso, es que ayer mismo, el párroco de la iglesia de S. Mateo le había entregado las llaves de un salón con un armario para guardar en su parroquia los alimentos que recibiera como donativo para atender a los pobres. Sin embargo, el armario estaba vacío y la hermana estaba pensando en que debería comenzar a comprar algunos alimentos para llenarlo o quizás incluso dejar la labor. Cual no sería su sorpresa cuando regresó a su casa y le dijeron que ustedes habían llamado para llevar los alimentos que se habían recogido en el Esplai. El caso es que ayer mismo, gracias al Esplai St Vicenç se llenó completamente el armario. [...]
 La fe i l'amor que desprenia aquesta persona, la Josepa, ens va frapar a tots.

Sincerament, és molt difícil explicar el que vam sentir. Com una acció senzilla i aparentment sense importància per a qui la fa pot esdevenir tant important i meravellosa per a qui la rep?

Tant intens va ser, que vam acordar amb la germana Josepa que vindria un dia a l'esplai a xerrar amb els nostres Júniors i així poder-los fer descobrir una realitat tant propera i tant dura de la mà d'una persona que es desviu cada dia per lluitar per aquestes persones i que troba, en aquesta acció, un ple sentit a la seva vida.

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17