dimecres, 15 de febrer de 2012

Grans fa canvi de papers

Com sabem, les activitats sempre les preparen els monitors. Però fa unes setmanes vam proposar als nois i noies de Grans de canviar els papers i fer que ells fessin de monitors.
Van proposar moltes activitats gràcies a la seva poderosa imaginació i s'ho van passar francament bé decidint quins jocs eren viables i quins millors que altres.

Així, aquest dissabte els nois i noies de Grans van fer de monitors i els monitors van participar en tots els jocs com a nens. Els va agradar molt el poder organitzar per un cop les activitats de dissabte.

S'apropa Carnestoltes! Decidir la disfressa del proper dissabte va resultar molt més complicat, però vam poder treure'n alguna idea.

Jugar a ser monitors és constructiu perquè, sí, es diverteixen, però també prenen consciència de la complexitat d'organitzar cada dissabte un conjunt diferent de jocs o dinàmiques. A l'hora de decidir els jocs, hi havia tantes opinions! Vam poder treballar el valor del consens, de l'acord comú, de les petites concessions personals pel bé del grup. Al final, amb unes simples votacions, van escollir els jocs de la setmana següent.
És emocionant que dues activitats vagin empatades i, fins al final, no se sàpiga quina és la guanyadora.

Tots ens vam divertir molt, perquè pels monitors també va ser una experiència enriquidora fer de nens.

Vam concloure el dissabte amb dues partides del joc "matar", amb un intens i llarg "monitors vs nens"... l'equip dels nens va guanyar clarament!

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17