dijous, 20 de setembre de 2012

Tot a punt! Hi puges?


Hola nens i nenes, mares i pares!

Com us vaig anunciar la setmana passada, això comença a prendre forma. Els monitors han estat treballant molt intensament per preparar aquest nou curs i ja està gairebé tot a punt.

Però què hem de fer per participar de l'esplai i viure aquest nou curs intensament?

Anem a pams!

  1. Reunió Informativa per a tots els pares i mares per presentar el nou super equip de monitors i descobrir, així, el què ens preparen amb il·lusió. Esteu tots convidats el proper dijous 27 de setembre a les 19h00 a les instal·lacions de l'esplai (Centre Parroquial de Sarrià; c/ Pare Miquel de Sarrià, 8).
  2. Mentrestant, ja podeu fullejar els nous documents a la part dreta del blog. Ja hi teniu el Calendari del curs 2012-2013 amb totes les dates importants i el formulari d'inscripció que tots heu d'omplir per a participar en aquesta aventura, així com el document que recull la normativa i les condicions de participació, document de recomanada lectura.
    Les inscripcions les podreu portar el dia de la reunió informativa (27/9) i també durant la setmana següent en uns horaris que us indicarem.
  3. Apunteu-vos tots a l'agenda el dia 6 d'octubre!!! Celebrarem l'inici de curs de l'esplai amb una magnífica i deliciosa XOCOGRESCA!!!! Ballarem, cantarem, jugarem i prendrem una magnífica xocolata desfeta que el nostre pastisser preferit ja està començant a preparar!Us hi esperem a tots!!!Una forta abraçada!Vicentet

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17