dimarts, 19 de febrer de 2013

Un carnestoltes banyat amb xocolata i esquitxat de màgiaVerd, vermell, tirants, groc, raquetes, tenistes, monstres, llibres, serps, ulleres de pasta, cançons, màgia i Carnaval. Una mescla imprevista d'ingredients van acabar de cuinar una recepta que tothom havia previst com un èxit.

Els nens van arribar cap a les 17h. Duien disfresses molt originals i el somriure instal·lat. Era un dia per disfressar-nos del que habitualment no som: esportistes d'elit  animals, grans frikis, etc. Vam poder conèixer princeses, també. Alguna índia que s'havia escapat i una serp molt atrevida, fins i tot.

Vam començar visitant un home disfressat de mag al Teatre. I feia màgia, de la de veritat. Va fer aparèixer coloms, gossos, mocadors, confeti,... Vam quedar tots al·lucinats i encara més els nens voluntaris!

Encara encantats per la màgia del mag vam anar a recuperar-nos amb una forta dosi de xocolata calenta i una peça de coca. Així vam combatre el fred que feia fóra les disfresses. Vam cantar i vam  estar amb els amics i monitors (que també anaven disfressats! Quina gràcia!).

Com sempre, les dues hores van passar volant. Per això vam immortalitzar algunes imatges per tal de poder dibuixar de tant en tant un somriure mentre recordem els grans moments viscuts. Tot seguit, una mostra d'un altre dissabte inoblidable:

ÀLBUM 1

ÀLBUM 2

ÀLBUM 3 (google fotos)
(Estem recopil·lant més fotografies del Carnestoltes. Si en tens envia'ns un correu a esplaistvicenc@gmail.com)


AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17