dilluns, 6 de maig de 2013

I un any més... la Pastissada de l'Esplai!!


Dissabte passat vam tenir una invasió de pastissos. No us ho creieu? Doncs, sí, sí, és ben cert. Una quinzena de pastissos que ens cridaven ‘menja’m, menja’m’ i és clar, nosaltres què podíem fer sinó era ajudar-los? Mira que som bones persones en el fons. Aquest any, per la Pastissada de l’Esplai Sant Vicenç, hem tingut coses que ens han deixat ben parats: una cara, una piscina de gelatina d’ossos, xocolata, més xocolata i encara més xocolata! A tots ens venia salivera només de mirar totes aquelles delícies.

No n’hi havia cap que fes mala pinta, us ho ben asseguro. Però, per obrir la gana, els monitors van pensar de jugar a un joc: el pistoler. Com la majoria sabreu, és un joc senzill i divertit, però les confusions davant de tanta gent i noms diferents van provocar una gran riallada general. Ens ho vam passar la mar de bé! I després, sí, finalement van venir els pastissos. Eren tan bons! Vam acabar tots ben tips i al final vam haver de votar els millors. Els resultats ens impacientaven, però finalment, pels que no veu poder anar-hi, són aquests.

En primer lloc, un pastís de xocolata amb boletes de colors per sobre i un cartellet preciós, escrits pels nens de la família Cornet. En segon lloc, la piscina d’ossos de goma feta a base de gelatina de fruita, cortesia de l’Eusebi i la Montse Puyalto. En tercer, el pastís dels germans Miquel i Cristina, de Mitjans i Petits, respectivament, que van rebre un ben merescut tercer lloc.

Als que no veu rebre diploma, tranquils, sabem que els vostres pastissos també eren boníssims i la millor prova és que amb prou feines en van quedar.

Jo no sé vosaltres, però tinc unes ganes de que arribi la propera Pastissada...!
En Vicentet ja fa boca esperant els pastissos de l’any que ve!


AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17