dilluns, 22 de setembre de 2014

Arranquem!


Hola família!

Com ja us haureu adonat, s'ha acabat l'estiu, amb tot el que comporta això: tornar a agafar els llibres, els embussos a la Ronda, els jerseis... i l'Esplai! Però aquest no és un inici de curs normal, ve carregat de novetats:

- Abans de tot, la informació més pràctica. L'Esplai comença el proper dissabte dia 4 amb la Xocogresca! Us hi esperem a tots allà!

- Les inscripcions per a aquest any ja estan obertes, i el mateix dia 4 us hi podreu apuntar.

- Com a gran novetat d'aquest any, obrim una nova tanda! Els petits estan d'enhorabona perquè ja no seran els més petits de l'Esplai: els nens nascuts entre 2007 i 2008 que vulguin podran formar part de la flamant tanda de MENUTS!

- Per contra, una de les tandes històriques arriba a la seva fi... Després d'haver estat nens durant tots aquests anys, els actuals Seniors deixen de ser-ho per integrar-se a l'equip de monitors.

PD: A l'equip de monitors ens agrada tenir-ho tot ben lligat, i és per això que aquest cap de setmana hem estat reunits al Masnou per encarar l'inici de curs. I és clar, després de les reunions també vam anar a passar-ho bé a la platja!


AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17