dilluns, 27 d’octubre de 2014

Toma castaña!Hi ha tres coses que són absolutament necessàries per fer una castanyada com cal: moniatos, panellets i, lògicament, castanyes. A la Castanyada de l'Esplai que vam celebrar aquest dissabte els teniem tots tres, a més d'un ambientàs.

Per a la festa ens vam reunir tots al pati del Centre Parroquial per disfrutar junts del menjar i la companyia. Abans, però, vam anar a missa amb mossen David i cada tanda va fer les seves activitats. Menuts, aprofitant la celebració, va estar dibuixant castanyes de colors, mentre que a Petits van celebrar l'aniversari dels germans Cornet: el Nacho i la Maria.

Els Mitjans van anar-se fins al parc de l'Eina, a dalt de tot, per jugar a la bandera i al pichi-futbol. Els Grans, per la seva banda, van preparar carbasses de Halloween i van batre un rècord d'assistència amb 25 nens i nenes, i Juniors, per últim, van estar rodant uns curts molt cinematogràfics amb temàtica, com no podira ser d'altra manera, de por! A sota teniu algunes fotos de dissabte.

La #Castanyada14 va ser tot un èxit gràcies a vosaltres. Ara només resta agraïr la col·laboració dels pares que van estar donant un cop de mà i l'assistència de tota la resta. Continuem!

PD: Us recordem que dissabte vinent, l'1 de novembre, no hi haurà Esplai perquè és Tots Sants i per tant és festa. Aprofitarem per carregar les piles!AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17