dilluns, 21 de desembre de 2015

Acomiadem el primer trimestre

Estimades famílies

 El passat dissabte era l'últim dia d'Esplai de l'any! I per aquest motiu ens vam reunir tots al Centre Parroquial per fer un pica-pica; amenitzat amb un concurs en el que es cantaven les millors versions, de les millors nadales, de part de les millors veus...un concurs sense jurat! Per primera vegada a l'Esplai vam fer servir tecnologia, tecnologia punta! Amb un magnífic aplausometre, un aplausometre que com tota la resta de coses d'aquella nit no haguessin funcionat sense vosaltres...i per això, un cop més (i les que facin falta) moltes gràcies!!! Gràcies per un primer trimestre meravellós i segurament per tot el que vindrà!

Bones festes! Bon Any Nou! I recordeu que, quan ja no us quedin torrons, quan estigueu farts de les nadales en bucle de El Corte Inglés, quan sigui l'hora de tornar a l'escola...l'Esplai aquí us estarà esperant!

PD: com sempre aquí teniu l'enllaç amb totes les FOTOS de la vetllada. (i també una felicitació de part de tots els nens, monitors i alguns ex-monitors, bon Nadal!) 

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17