dilluns, 20 d’abril de 2015

Elemental, estimat Watson - 3a excursió!


Els nouvinguts s'arremolinaven al voltant del cos sense vida de Lord Jones. L'arma homicida semblava ser un gerro buit que hi romania inert al costat de la víctima, tacat pel cop. La mort de l'amo d'aquella gran mansió presentava un misteri que només el famós detectiu privat Sherlock Holmes i el seu ajudant, el dr. Watson, podien resoldre. Finalment, després d'una deducció que els va portar tot el dia amb l'ajuda dels nens, en Sherlock va esbrinar qui era el culpable del crim: el jardiner.

Tot això va passar a la tercera excursió del curs, aquest cap de setmana. Totes les tandes vam marxar cap a L'Espluga de Francolí per passar dos dies en la millor companyia, i ara que ja hem tornat us podem dir que ens ho hem passat d'allò més bé. A més dels jocs, el basquet, el ping-pong, les piràmides humanes, les gimkanes o la posada en pràctica d'habilitats negociadores -en el cas dels de Grans-, vam poder gaudir d'un entorn inmillorable, amb el monestir de Poblet a la vista.

Tot i que dissabte vam estar a la casa, diumenge ens vam aixecar amb energia, vam agafar les motxilles i vam posar-nos en marxa cap a una capella propera on ja ens esperaven els pares per cel·lebrar tots junts la missa i una barbacoa! Un punt i final a l'alçada d'un cap de setmana que trigarem a oblidar.

Una abraçada família, ens veiem dissabte vinent!

PD: El que tots esperàveu, les fotos, les teniu a aquest enllaç: FOTOS EXCURSIÓ

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17