dilluns, 13 d’abril de 2015

¡Hasta el infinito y más allá!


Estem molt contents, perquè després de dos caps de setmana mooolt llargs perquè no hi va haver esplai, aquest dissabte vam tornar a tope

A més de les activitats al CP, dues de les tandes vam decidir sortir del barri per anar a veure mon! Per una banda, els de Juniors vam estar a la platja de la Barceloneta, prop del Port Olímpic. Allà, aprofitant el bon temps i que la sorra es presta a jugar descalços, vam competir en partides de futbol, volley, rugby o fins i tot una versió ad hoc del mocador. Vam saltar, vam córrer i vam riure molt fins acabar cansats, però contents.


Per altra banda, la tanda de Mitjans vam anar a l'expo de Pixar que fan al CaixaForum. Tant petits com grans vam poder gaudir dels nostres personatges preferits de l'estudi, des del famós Buzz Lightyear fins les aventures de Ratatouille i Monstruos S.A, passant pel Nemo o el Rayo McQueen. Sobretot ens vam quedar bocabadats amb el Zootrop, una màquina giratòria que ensenya com es genera el moviment enganyant l'ull. Tot plegat, una experiència inoblidable!

Per acabar, tot i que ho teniu al calendari, us recordem que el cap de setmana vinent ens anem d'excursió dissabte i diumenge. Prepareu-vos perquè serà molt i molt divertit!

Una abraçada, família!

AVISOS!!

Calendari del curs 2016/17